Mensen staan in lange rijen aan te schuiven bij de Geelse voedselbedeling
Volledig scherm
Mensen staan in lange rijen aan te schuiven bij de Geelse voedselbedeling © PVDA-Geel

Tot drie uur aanschuiven aan voedselbedeling: “De rij wordt iedere maand langer”

GeelDe mensenrij die maandelijks toestroomt aan de voedselbedeling bij vzw De Toevlucht in Geel wordt alsmaar langer. “We krijgen momenteel nog genoeg voedsel bij elkaar maar of dat in de toekomst ook zo zal zijn, is zeer de vraag”, klinkt het.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Marianne Verhaert tevreden over aanpak NMBS om mobiel bereik te verbeteren: “Onderweg kunnen werken is aanmoediging om de trein te gebruiken”
  Grobbendonk

  Marianne Verhaert tevreden over aanpak NMBS om mobiel bereik te verbeteren: “Onderweg kunnen werken is aanmoedi­ging om de trein te gebruiken”

  Herkent u het ook? U krijgt telefoon of u wil nog snel uw mails beantwoorden en plots valt het bereik weg in de trein. Om dit probleem op te lossen test de NMBS innoverende ramen uit die het mobiele signaal makkelijker binnen moeten laten in de treinstellen. Als test zullen de ramen eerst toegepast worden op 20 M6-treinen, die ook op de lijn Turnhout-Binche en Turnhout-Antwerpen rijden.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica