Voor en na. Van een kille tijdelijke inkomzone tot een warme knusse ontvangstruimte.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor en na. Van een kille tijdelijke inkomzone tot een warme knusse ontvangstruimte. © Repro Toon Verheijen

Tijdelijke inkomzone ziekenhuis Geel omgetoverd tot sprookjesachtig decor: “Hopelijk kunnen bezoekers daardoor eventjes alle zorgen vergeten”

Geel/Lommel/Balen/TurnhoutDe tijdelijke inkomzone voor patiënten en bezoekers van het ziekenhuis van Geel is de voorbije dagen onder handen genomen door Siemon Ariens en Lars Van Den Dungen van Eye-Opener Decors. Zij maakten er een sprookjeshal van in plaats van een kille en saaie grote tent. “We zijn blij dat we de bezoekers hier toch een iets warmer gevoel kunnen geven”, zeggen de twee jonge ondernemers.

  1. Parochies van Meerhout en Laakdal doen oproep: “Verlicht kerken en kapellen met kaarsjes om alle overledenen van corona-periode te gedenken”
    meerhout/laakdal

    Parochies van Meerhout en Laakdal doen oproep: “Verlicht kerken en kapellen met kaarsjes om alle overlede­nen van corona-periode te gedenken”

    Voor vele families worden dit jaar de dagen van Allerheiligen en Allerzielen bijzonder, omdat ze tijdens de pandemie van een geliefde afscheid moesten nemen met meer afstandelijkheid en in intiemere kring dan gehoopt. De parochies van Meerhout en Laakdal roepen daarom op om de toegangen van kerken en kapellen te verlichten met kaarsjes en zo om te dopen tot troostplekken.