Donderdag was het plantdag op Thomas More in Geel.
Volledig scherm
Donderdag was het plantdag op Thomas More in Geel. © Thomas More

Thomas More plant minibos met 600 bomen op campus

GeelOp de Geelse campus van Thomas More werden donderdag 600 bomen geplant. Samen vormen ze een minibos, een kleine groene superlong die koolstof opneemt, zuurstof produceert, fijnstof filtert en neerslag opslaat en zo bijdraagt aan een beter klimaat, elk jaar een beetje meer.

 1. Kenneth Kerckhofs (Thes Sport): “We zijn uit op revanche tegen Olympic Charleroi”
  voetbal eerste nationale

  Kenneth Kerckhofs (Thes Sport): “We zijn uit op revanche tegen Olympic Charleroi”

  De heenwedstrijd thuis tegen Olympic Charleroi ligt nog vers in het geheugen bij iedereen die Thes Sport een warm hart toedraagt. Het werd een dramatische avond voor de jongens van T1 Patrick Witters. Twee rode kaarten en een zware 0-5-nederlaag. Zaterdagavond wacht de verplaatsing naar Olympic Charleroi en iedereen bij de club van voorzitter Wendy De Wit is uit op revanche.
 2. Kevin Lauryssen (De Kempen): “In Koersel kunnen we ons geen puntenverlies veroorloven”
  voetbal derde nationale B

  Kevin Lauryssen (De Kempen): “In Koersel kunnen we ons geen puntenver­lies veroorlo­ven”

  In derde nationale B staat er zaterdagavond voor De Kempen een degradatieduel op het programma. De Tielense fusieclub trekt naar Koersel, de Limburgse rode lantaarn die tot hiertoe tevreden moet zijn met één punt. Een scoorloos gelijkspel dat het eind september op het veld van De Kempen behaalde. Bij de Kempenaars verliep de voorbereiding begin deze week niet echt van een leien dakje.