Tessenderloseweg en Kiezel krijgen nieuwe riolen en fietspad

GEEL/MEERHOUTDe Tessenderloseweg en Kiezel op de grens van Geel en Meerhout ondergaan een grondige vernieuwing. Zo komt er een nieuw rioleringsstelsel. Bovendien krijgen de straten een afgescheiden fietspad, een maatregel waar de buurtbewoners al een hele tijd om vragen.

 1. Heel Noorderwijk steekt een kaarsje aan voor vermoorde zorgjuf: “Iedereen zet Mieke nu in het licht”
  PREMIUM
  Noorderwijk

  Heel Noorder­wijk steekt een kaarsje aan voor vermoorde zorgjuf: “Iedereen zet Mieke nu in het licht”

  Noorderwijk is al bijna twee weken in de ban van de gruwelijke moord op zorgjuf Mieke. Omdat een grote, gezamenlijke wake niet kan vanwege de coronamaatregelen, hebben een aantal vriendinnen van KLJ Noorderwijk heel het dorp aangemoedigd om vrijdagavond een kaarsje aan te steken voor Mieke. Het initiatief werd warm onthaald en het hele dorp baadt in het licht. “Zoveel lichtjes voor juf Mieke, het is om kippenvel van te krijgen.”
 1. TWERK heeft nog stock van 40.000 chocolade Sinterklaas-figuurtjes: “Het zou jammer zijn ze te moeten versmelten tot paaseitjes”
  Herentals

  TWERK heeft nog stock van 40.000 chocolade Sinter­klaas-figuurtjes: “Het zou jammer zijn ze te moeten versmelten tot paaseitjes”

  Het zijn heel drukke tijden op TWERK, het maatwerkbedrijf voor mensen met autisme in Herentals. Nog maar anderhalve week en Sinterklaas komt langs. Traditiegetrouw doet de goedheilig man een beroep op de chocolatiers van TWERK om de beste Fairtrade figuurtjes te maken, te verpakken en te leveren. Maar dit jaar heeft het maatwerkbedrijf een overschot van 40.000 figuurtjes en organiseert het een stockverkoop.
 2. Restaurant Hert scoort als nieuwkomer meteen 15 op 20 bij Gault&Millau: “Na de lockdown gaan we er weer hard tegenaan”
  PREMIUM
  Turnhout

  Restaurant Hert scoort als nieuwkomer meteen 15 op 20 bij Gault&Millau: “Na de lockdown gaan we er weer hard tegenaan”

  Restaurant Hert op de bovenste verdieping van de Turnova-toren in Turnhout is één van de nieuwkomers in de nieuwste editie van de culinaire gids Gault&Millau. Chef-kok Alex Verhoeven scoort daarin een mooie 15 op 20. Seir in Kasterlee, het restaurant waarvan Verhoeven medezaakvoerder is, stijgt naar 14 op 20. “Ik was zenuwachtig, maar met deze cijfers mag ik heel blij zijn”, reageert Alex Verhoeven.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?