De tuin bestaat uit kleine zones met verschillende spelvormen.
Volledig scherm
De tuin bestaat uit kleine zones met verschillende spelvormen. © RV

Tal van nieuwe speelzones in kleine tuin van BKO De Bengelbende

GeelOndanks zijn beperkte omvang is de tuin van BKO De Bengelbende in Winkelomheide omgetoverd tot een waar speelparadijs. Daarvoor nam de stad Geel een architect onder de arm die aan de slag ging met de ideeën van de kinderen en de begeleiding.

 1. Voormalige discotheek Reflex wordt toch jeugd- en ontmoetingscentrum: gemeentebestuur koopt deel van gebouw
  westerlo

  Voormalige discotheek Reflex wordt toch jeugd- en ontmoe­tings­cen­trum: gemeentebe­stuur koopt deel van gebouw

  Het gemeentebestuur van Westerlo heeft een deel van de voormalige discotheek Reflex gekocht, met als doel het om te vormen tot jeugd- en ontmoetingscentrum. “Het zal ook tegemoet komen aan de vraag van de jeugd voor een feestzaal, maar het is geenszins de bedoeling dat er wekelijks fuiven worden georganiseerd”, klinkt het. Komende maandag moet de gemeenteraad de aankoop wel nog goedkeuren.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).