Het stadspark wordt vandaag afgesloten.
Volledig scherm
Het stadspark wordt vandaag afgesloten. © Stad Geel

Storm Corrie zorgt voor gesloten parken in Geel

GeelDoor de voorspelde komst van storm Corrie is het stadspark in Geel vandaag niet toegankelijk. Het lokaal bestuur heeft ook speelplein De Waaiburg gesloten en raadt aan om weg te blijven uit andere parken die niet afgesloten kunnen worden.

 1. HUIZENJACHT. De Antwerpse stationsbuurt, waar veel te beleven valt, maar die ook zijn negatieve kanten heeft: “Een tweeslaapkamerappartement kost je hier 200.000 euro”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. De Antwerpse stations­buurt, waar veel te beleven valt, maar die ook zijn negatieve kanten heeft: “Een tweeslaap­ka­mer­ap­par­te­ment kost je hier 200.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: de stationsbuurt in Antwerpen. “Misschien wel de meest bereikbare buurt van Antwerpen, en je hebt hier álles.”
  Antwerpen
 2. Bobbejaanland investeert 5 miljoen euro in aankomend seizoen, met Terra Magma als blikvanger: “We hopen dat de attractie begin mei kan openen”

  Bobbejaan­land investeert 5 miljoen euro in aankomend seizoen, met Terra Magma als blikvanger: “We hopen dat de attractie begin mei kan openen”

  De lente is aangebroken en dat betekent ook dat pretpark Bobbejaanland in Lichtaart (Kasterlee) uit zijn winterslaap ontwaakt. Op zaterdag 1 april opent ‘t Plezantste Land opnieuw de deuren en bezoekers zullen heel wat nieuwe snufjes kunnen ontdekken, want Bobbejaanland investeerde vijf miljoen euro in verschillende renovatie- en thematiseringsprojecten. Blikvanger daarbij vormt uiteraard Terra Magma, de vernieuwde versie van de iconische indoorwaterattractie Indiana River.
  Lichtaart
 1. Jentl Vankrunkelsven zet met Berg en Dal grote stap richting titel én beker: “Bekijken het week na week”
  PREMIUM
  Voetbal eerste provinciale

  Jentl Vankrun­kels­ven zet met Berg en Dal grote stap richting titel én beker: “Bekijken het week na week”

  In eerste provinciale lijkt de titelstrijd in een beslissende plooi te liggen. Grote favoriet Berg en Dal deed de voorbije speeldag een gouden zaak. Het won zelf met 2-4 in Loenhout en zag hoe de grootste concurrenten een steek lieten vallen. In de komende drie thuiswedstrijden kan de Meerhoutse formatie het doek over de titelstrijd neerlaten.
  Geel
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.