Met deze sticker kan je aangeven dat hulpverleners tijdens huisbezoeken de parkeerplaats mogen gebruiken.
Volledig scherm
Met deze sticker kan je aangeven dat hulpverleners tijdens huisbezoeken de parkeerplaats mogen gebruiken. © RV

Stad voert zorgparkeren in: stel je parkeerplaats ter beschikking van zorgverleners

GeelDe stad Geel heeft een reglement uitgewerkt voor zorgparkeren, dat ingaat op 1 januari 2021. Dankzij het principe van zorgparkeren kunnen bewoners de parkeerplaats voor hun oprit of garage ter beschikking van zorgverleners stellen.

 1. Reggae Geel heeft zestal scenario’s klaarliggen voor festival in 2021: “Werken met vaccinatiepasjes en sneltesten om coronavrij festival te organiseren”
  PREMIUM
  Geel

  Reggae Geel heeft zestal scenario’s klaarlig­gen voor festival in 2021: “Werken met vaccinatie­pas­jes en sneltesten om coronavrij festival te organise­ren”

  Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA) gaf onlangs aan dat er uiterlijk midden maart een beslissing zal vallen over de organisatie van de zomerfestivals. Voor Reggae Geel liggen er een zestal scenario’s op tafel. Een ‘normale’ versie van het festival is met die deadline nipt haalbaar, maar in het slechtste geval kan er ook afgeslankt worden naar een versie met zo’n 5.000 bezoekers. “De meest haalbare piste om een coronavrij festival te organiseren lijkt ons om te werken met een vaccinatiepas of met een sneltest voor diegenen die niet gevaccineerd zijn”, zegt organisator Kris Eelen.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo