Stad Geel organiseert een veiligheidscafé op 13 september
Volledig scherm
Stad Geel organiseert een veiligheidscafé op 13 september © Stad Geel

Stad, politie en brandweer nodigen inwoners van drie deeldorpen uit voor veiligheidscafé

GeelInwoners van Stelen, Oosterlo en Zammel worden uitgenodigd voor een veiligheidscafé. Ze kunnen er mee nadenken over welke veiligheidsthema’s prioriteit moeten krijgen in hun dorp.

 1. Jury samengesteld voor assisenproces Selahaddin (60) die kleermaker Mehmet doodde met 45 messteken: “Hij kon niet verkroppen dat vrouw van slachtoffer hem had afgewezen”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Jury samenge­steld voor assisenpro­ces Selahaddin (60) die kleermaker Mehmet doodde met 45 messteken: “Hij kon niet verkroppen dat vrouw van slachtof­fer hem had afgewezen”

  Dinsdagnamiddag vond in het Antwerpse justitiepaleis de jurysamenstelling plaats voor het assisenproces tegen de 60-jarige Selahaddin Tankisi. Eind 2019 doodde hij kleermaker Mehmet Özkaraman (54) met 45 messteken in zijn winkel in de Brederodestraat. Volgens Tankisi was de aanleiding van de steekpartij een conflict over geld, maar volgens de familie van het slachtoffer is er ook een amoureus motief.
 2. GOUD VOOR WOUT? Ontdek tien kroegen in en rond Herentals waar het WK live te zien is zondagochtend
  PREMIUM
  Herentals

  GOUD VOOR WOUT? Ontdek tien kroegen in en rond Herentals waar het WK live te zien is zondagoch­tend

  Zondagochtend, nog voor 9 uur Belgische tijd, bolt de nieuwe wereldkampioen wielrennen over de meet in Australië. Wie de strijd om de regenboogtrui op televisie wil zien, moet dus vroeg uit de veren. Het startschot van de live-uitzending op tv wordt gegeven om twee uur ’s nachts. Terwijl op dat moment op vele plaatsen de beats nog door de boxen knallen, wordt in menig Kempense kroeg de koffie stilaan gezet...