De overhandiging van de cheque aan VOC Neteland.
Volledig scherm
De overhandiging van de cheque aan VOC Neteland. © Stad Geel

Stad Geel schenkt 1.000 euro aan opvangcentrum voor vogels en wilde dieren

Schepen voor Milieu Bart Julliams heeft namens stad Geel een cheque van 1.000 overhandigd aan VOC Neteland. De stad wil op die manier de werking van het opvangcentrum voor vogels en wilde dieren ondersteunen. 

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 2. Parochies roepen op om kaarsje aan kerken en kapellen te plaatsen tijdens Allerheiligenweekend: “Troostplekken creëren om overledenen van voorbije maanden te gedenken”
  laakdal/meerhout

  Parochies roepen op om kaarsje aan kerken en kapellen te plaatsen tijdens Allerheili­gen­week­end: “Troost­plek­ken creëren om overlede­nen van voorbije maanden te gedenken”

  De parochies van Laakdal en Meerhout roepen de inwoners van beide gemeenten op om aan alle kerken en kapellen een kaarsje te komen plaatsen. Met de lichtbakens willen ze tijdens het komende Allerheiligenweekend troostplekken creëren voor wie tijdens de afgelopen coronamaanden een geliefde verloor.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën
  Play

  Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën