Op de Challenge Day in het kader van Rode Neuzen Dag praten de leerlingen over hun emoties en die van hun medeleerlingen om ze mentaal sterker te maken.
Volledig scherm
Op de Challenge Day in het kader van Rode Neuzen Dag praten de leerlingen over hun emoties en die van hun medeleerlingen om ze mentaal sterker te maken. © Peter Vanderveken

Rode Neuzen Dag helpt leerlingen Sint Aloysius met emoties omgaan: “Zo zien ze dat ze meer gemeenschappelijk hebben dan ze denken”

Alle leerlingen van de B-stroom van de eerste graad van Sint Aloysius Geel volgden dinsdag de hele dag de workshop ‘Challenge Day’ van Rode Neuzen Dag. Ze leerden onder meer bij over hun eigen gedrag en emoties en om meer begrip op te brengen voor de emoties van anderen.

0 reacties

 1. Eens iets anders dan Werchter of Tomorrowland? Ontdek hier alle zomerfestivals in de provincie Antwerpen
  PREMIUM
  Antwerpen

  Eens iets anders dan Werchter of Tomorrow­land? Ontdek hier alle zomerfesti­vals in de provincie Antwerpen

  Drie weekends Tomorrowland, twee weekends Pukkelpop, vier (vier?) weekends Werchter en dan nog eens een extra festival door Tomorrowland en Werchter samen. Het lijkt wel alsof de drie groten van ons land de festivalzomer willen kapen. Maar dat wil niet zeggen dat middelgrote festivals en evenementen zich daar zomaar bij neerleggen. Een bloemlezing van wat er deze zomer zoal in de provincie Antwerpen te beleven valt. Want er bestaat wel degelijk meer dan de Tomorrowlands en Werchters van deze wereld.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.