Onder meer PVDA-raadslid Greet Daems (rechts) kwam de pakjes maandag mee afleveren in de kledingwinkel van Mensen In Nood.
Volledig scherm
Onder meer PVDA-raadslid Greet Daems (rechts) kwam de pakjes maandag mee afleveren in de kledingwinkel van Mensen In Nood. © RV

PVDA schenkt 80 eindejaarscadeaus met verzorgingsproducten aan Mensen In Nood

GeelDe Geelse afdeling van PVDA hield de voorbije weken een inzamelactie van verzorgings- en hygiëneproducten voor mensen in armoede. Maandag kwamen enkele PVDA-leden de producten, verpakt als eindejaarscadeautjes, schenken aan armoedeorganisatie Mensen In Nood (MIN). 

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 1. Laakdal dooft straatverlichting tijdens ‘Earth Hour’

  Laakdal dooft straatver­lich­ting tijdens ‘Earth Hour’

  Sinds eind februari dooft Laakdal tijdens weekdagen ‘s nachts een groot deel van straatverlichting. In het weekend branden de lichten normaal wel, maar daar wordt op zaterdag 25 maart een uitzondering op gemaakt. De gemeente neemt die avond deel aan ‘Earth Hour’, een jaarlijkse internationale actie van het Wereldnatuurfonds WWF die de strijd tegen klimaatverandering in de kijker zet. In Laakdal gaat die dag alle straatverlichting vanaf 19 uur uit.
  Laakdal