De man wordt verdacht van opzettelijke slagen en verwondingen.
Volledig scherm
De man wordt verdacht van opzettelijke slagen en verwondingen. © RV

Politie zoekt verdachte van slagen en verwondingen in telecomwinkel in centrum

GeelDe politie Geel-Laakdal-Meerhout is op zoek naar een man in het kader van een onderzoek van opzettelijke slagen en verwondingen in een telecomwinkel in het centrum van Geel, op het kruispunt van Nieuwstraat en Markt. De feiten dateren van 22 december rond 11.45 uur.

 1. Nieuwe pijpleiding tussen Ruhrgebied en Antwerpse haven loopt mogelijk door Westerlo: “Nog te vroeg om te zeggen wat hiervan de gevolgen zouden kunnen zijn”
  westerlo

  Nieuwe pijplei­ding tussen Ruhrgebied en Antwerpse haven loopt mogelijk door Westerlo: “Nog te vroeg om te zeggen wat hiervan de gevolgen zouden kunnen zijn”

  Het Departement Omgeving van de Vlaamse overheid wil in 2023-2024 starten met de aanleg van een ondergrondse leidingstraat, waarin vijf à acht pijpleidingen gebundeld kunnen worden voor het transport van onder meer propaangas en CO2, tussen het Duitse Ruhrgebied en de Antwerpse haven. Daarvoor liggen er drie mogelijke tracés op tafel, waarvan er twee Westerlo zouden doorkruisen. Over het hele traject zouden er tussen 18 en 80 woningen moeten wijken, maar de bewoners van Westerlo lijken daarvan bespaard te blijven.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht