De politie zoekt getuigen van de opvallende sluikstort.
Volledig scherm
De politie zoekt getuigen van de opvallende sluikstort. © RV

Politie zoekt getuigen van groot sluikstort in Kraaibossen

GeelEen ploeg van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout werd afgelopen zondag opgeroepen voor een groot sluikstort in Kraaibossen in Geel. De politie is nu op zoek naar getuigen die meer weten of iets gezien hebben.

 1. Twee gewonden bij ongeval met drie wagens
  Herselt

  Twee gewonden bij ongeval met drie wagens

  Twee personen zijn maandagnamiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Aarschotsesteenweg in Herselt. Kort na 17 uur botsten er drie wagens op elkaar bij een kopstaartaanrijding. Een 39-jarige vrouw reed in op de wagen voor haar die een zijstraat wilde inslaan. In het aangereden voertuig zat een 54-jarige man uit Herselt aan het stuur. Beide bestuurders liepen lichte verwondingen op, maar moesten niet naar het ziekenhuis. Ook een derde wagen deelde nog in de brokken, maar deze bestuurster bleef ongedeerd.
 2. Takeaway met een Michelinster: van deze topmenu’s
kan je ook thuis genieten
  PREMIUM
  Provincie Antwerpen

  Takeaway met een Michelin­ster: van deze topmenu’s kan je ook thuis genieten

  Begin deze week zorgde de nieuwe Michelingids voor een gastronomische hoogdag in België met de uitreiking van de nieuwe sterren. Al zit er dit jaar een ietwat wrang smaakje aan die sterren: op een heropening van de restaurants is het naar alle waarschijnlijkheid nog even wachten. Gelukkig bieden de meeste restaurants nog takeaway aan: hier vind je een overzicht van alle sterrentakeaway in de provincie Antwerpen.
 1. "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord
  Play

  "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord

 2. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown