Politie verspreidt beelden van verdachte van inbraken bij koffiehuisje en lederwarenwinkel

De politiezone Geel-Laakdal-Meerhout heeft beelden vrijgegeven van de persoon die verdacht wordt van de inbraken van zaterdagochtend bij koffiehuisje Passage op de Pas en Lederwaren Jacobs in de Nieuwstraat in het centrum van Geel.

 1. Nieuwe pijpleiding tussen Ruhrgebied en Antwerpse haven loopt mogelijk door Westerlo: “Nog te vroeg om te zeggen wat hiervan de gevolgen zouden kunnen zijn”
  westerlo

  Nieuwe pijplei­ding tussen Ruhrgebied en Antwerpse haven loopt mogelijk door Westerlo: “Nog te vroeg om te zeggen wat hiervan de gevolgen zouden kunnen zijn”

  Het Departement Omgeving van de Vlaamse overheid wil in 2023-2024 starten met de aanleg van een ondergrondse leidingstraat, waarin vijf à acht pijpleidingen gebundeld kunnen worden voor het transport van onder meer propaangas en CO2, tussen het Duitse Ruhrgebied en de Antwerpse haven. Daarvoor liggen er drie mogelijke tracés op tafel, waarvan er twee Westerlo zouden doorkruisen. Over het hele traject zouden er tussen 18 en 80 woningen moeten wijken, maar de bewoners van Westerlo lijken daarvan bespaard te blijven.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!