Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © RV

Politie deelt 15 coronaboetes uit in Geel en Meerhout

geel/meerhoutDe voorbije zeven dagen bekeurde de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout vijftien personen voor overtredingen op de coronamaatregelen. De overtredingen deden zich voor in Geel en Meerhout.

 1. Yannick loopt dagelijks evenveel kilometer dan de dagen die januari telt: “Wat begon met een testloopje op nieuwjaarsdag is een straffe uitdaging geworden”
  Tongerlo/Westerlo

  Yannick loopt dagelijks evenveel kilometer dan de dagen die januari telt: “Wat begon met een testloopje op nieuwjaars­dag is een straffe uitdaging geworden”

  Sinds de start van 2021 trekt Yannick Van de Sande (35) uit Tongerlo dagelijks zijn loopschoenen aan. Niks opvallends denkt u dan? Toch wel. De sportieveling loopt iedere dag één kilometer verder. Zo liep hij op 1 januari exact 1 kilometer, op 10 januari op de kop 10 kilometer en zal dat bij iedere dag van de maand het geval zijn. De loper hoopt op de laatste dag van januari exact 31 kilometer af te leggen, waarna zijn maandteller op bijna 500 kilometer aftikt.
 1. Corona zet veiligheidscijfers op zijn kop: minder inbraken en ongevallen, meer geweld in gezinnen
  Politiezone Turnhout

  Corona zet veilig­heids­cij­fers op zijn kop: minder inbraken en ongevallen, meer geweld in gezinnen

  De coronacrisis heeft een grote impact op de veiligheidscijfers in de zeven gemeenten van politiezone Turnhout. Het aantal diefstallen is er vorig jaar sterk gedaald, de woninginbraken zelfs met ruim 46%. Er gebeurden ook minder verkeersongevallen. De politie registreerde wel een stijging van huiselijk geweld. “Door de coronamaatregelen moesten plots veel meer tijd thuis doorbrengen.”
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen