Reggae Geel
Volledig scherm
Reggae Geel © Carlijn Bouwmeester

Politie betrapt 109 reggaeliefhebbers op drugsbezit

GeelDe politiezone Geel-Laakdal-Meerhout blikt tevreden terug op de 42ste editie van Reggae Geel. In totaal 109 festivalgangers moesten een onmiddellijke minnelijke schikking betalen voor het bezit van drugs, voornamelijk cannabis.

 1. Woonzorgcentrum Sint-Barbara verruimt zorgaanbod met vijf kamers voor oriënterend kortverblijf: “Multidisciplinair team begeleidt bewoner naar meest geschikte zorgvorm”
  PREMIUM
  herselt

  Woonzorg­cen­trum Sint-Barbara verruimt zorgaanbod met vijf kamers voor oriënte­rend kortver­blijf: “Multidis­ci­pli­nair team begeleidt bewoner naar meest geschikte zorgvorm”

  Woonzorgcentrum Sint-Barbara in Herselt heeft maandag een nieuwe, en in de regio nog vrij unieke, zorgvorm in gebruik genomen. Vier serviceflats werden omgebouwd tot vijf kamers voor een oriënterend kortverblijf, waar 65-plussers met zorgnoden terecht kunnen na een acute crisissituatie. Na een tijdelijke observatieperiode adviseert een multidisciplinair team welke woon- en leefsituatie voor de persoon in kwestie het meest geschikt is. Voor mensen met dementie werd dan weer een extra afdeling met geïntegreerd dagcentrum en kortverblijf voorzien.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.