Burgemeester Vera Celis en schepenen Tom Corstjens en Bart Julliams speelden tijdens de officiële opening een potje padel samen met Nick Sterckx van de tennis- en padelclub.
Volledig scherm
Burgemeester Vera Celis en schepenen Tom Corstjens en Bart Julliams speelden tijdens de officiële opening een potje padel samen met Nick Sterckx van de tennis- en padelclub. © Wouter Demuynck

Padel voortaan ook mogelijk bij Den Bruul, dat vier gloednieuwe terreinen aanlegde: “Reservaties zijn nog de hele maand gratis”

GeelOok tennisclub Den Bruul in Geel-Bel is op de padelhype gesprongen. De club nam begin deze maand vier gloednieuwe padelbanen in gebruik.

 1. Paul Snoeys (54) van De Gulden Coppe in Hoogstraten nieuwe voorzitter Horeca Provincie Antwerpen
  Hoogstraten

  Paul Snoeys (54) van De Gulden Coppe in Hoogstra­ten nieuwe voorzitter Horeca Provincie Antwerpen

  Paul Snoeys (54) van restaurant-brasserie De Gulden Coppe in Hoogstraten is de nieuwe voorzitter van Horeca provincie Antwerpen. Hij volgt daarmee Ed Van den Ouweland (58), ex-Hoogstratenaar en tegenwoordig woonachtig in Schilde, op. “We hebben de voorbije jaren onze sector op de kaart gezet en geprofessionaliseerd”, klinkt het. Ed runde verschillende horecazaken waaronder tot 2019 brouwerij ‘t Pakhuis in Antwerpen.
 2. Zondag raast wielerpeloton van beloftenwedstrijd Grote Prijs Rik Van Looy door de Kempen
  Grobbendonk/Herentals

  Zondag raast wielerpelo­ton van beloften­wed­strijd Grote Prijs Rik Van Looy door de Kempen

  Wielerminnend Vlaanderen kan sinds kort weer genieten van de koers. Naast de profkoersen zijn het nu ook de jeugdige renners die weer wedstrijden mogen afwerken. Komende zondag staat de derde editie van de Grote Prijs Rik Van Looy op het programma voor beloften. De wedstrijd start aan het nagelnieuwe borstbeeld van de wielerheld in Grobbendonk en eindigt aan zijn standbeeld in Herentals.