Jules Wuyts (78) en Judith Loockx (80) werden in hun woning op de Antwerpseweg overvallen door drie gemaskerde mannen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jules Wuyts (78) en Judith Loockx (80) werden in hun woning op de Antwerpseweg overvallen door drie gemaskerde mannen. © Liese Demeulenaere

Ouder koppel wordt brutaal gewekt door drie inbrekers aan hun bed: “Ik heb hen gesmeekt om ons niets aan te doen”

GeelJules Wuyts (78) en Judith Loockx (80) uit Geel hebben de schrik van hun leven beleefd toen er plots drie inbrekers in hun slaapkamer stonden. Het trio eiste geld en juwelen. Eens ze hun buit hadden, sloten ze het koppel op. “Op een gegeven moment stonden ze zo dicht, dat ik echt dacht dat ze ons iets zouden aandoen”, vertelt Judith.

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.