In de Kempen vind je nog wel gratis parkings.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Kempen vind je nog wel gratis parkings. © Peter Vanderveken/Ton Wiggenraad

Op zoek naar een betaalbare parkeerplaats in de Kempen? Wij wijzen je de weg naar de goedkoopste parkings

KempenMet beter weer op komst, is het opnieuw tijd om een terrasje te doen in de stad of er gezellig rond te kuieren in de winkelwandelstraatjes. Ga je met de auto? Dan kan een dure parkeerplaats al snel de pret bederven. Wij zochten voor jou uit waar je het goedkoopst parkeert in de steden Turnhout, Geel, Herentals en Heist-op-den-Berg.

 1. Kwart van Antwerpenaren kiest voor elektrische wagen: “Duurzaamheid blijft belangrijkste reden”
  ANTWERPEN

  Kwart van Antwerpena­ren kiest voor elektri­sche wagen: “Duurzaam­heid blijft belangrijk­ste reden”

  De elektrische wagen is steeds prominenter aanwezig in het straatbeeld, maar wie is de motor achter die transitie richting elektrische mobiliteit? Hoe staat de Antwerpenaar tegenover elektrische wagens? Onderzoeksbureau Profacts onderzocht het en kwam tot de conclusie dat één op de vier Antwerpenaars voor elektrisch gaat bij de volgende aankoop. “Hoge kostprijs en beperkte reikwijdte blijven grootste remmingen maar zijn misvattingen.”
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.