BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Onze weekendtips in de Kempen: zet het nieuwe jaar in met een glaasje bubbels, frisse duik of gezellig vuur

kempenNog geen plannen voor het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 januari? Geen nood, wij lijsten enkele leuke activiteiten in de Kempen voor je op. Op heel wat plekken wordt het nieuwe jaar feestelijk ingezet. In de ene gemeente doen ze dat met een frisse duik, terwijl je je elders kan verwarmen aan een gezellig vuur of kan klinken op 2023 met een glaasje bubbels. Met deze 5 tips weet je meteen wat doen!

 1. Caro (25) start eigen marketingbureau nadat ze dicht bij burn-out zat: “Toen ik achter het stuur in slaap viel, wist ik dat het anders moest”

  Caro (25) start eigen marketing­bu­reau nadat ze dicht bij burn-out zat: “Toen ik achter het stuur in slaap viel, wist ik dat het anders moest”

  De 25-jarige Caro Beckers uit Laakdal heeft onlangs haar eigen grafisch ontwerp- en marketingbureau uit de grond gestampt, genaamd Brand Out. Daarmee wil ze andere ondernemers helpen om hun passie te volgen, want zelf cijferde ze zichzelf jarenlang weg voor anderen. “Lange tijd was al wat telde in de rij lopen en jobzekerheid. Nu kies ik 100 procent voor mezelf.”
  Laakdal
 2. MIJN STAD. Toerisme-voorzitter Nik Tuytelaers (59) over zijn Turnhout: “Het is misschien luguber. Maar ik kom tot rust op de begraafplaatsen”
  PREMIUM

  MIJN STAD. Toerisme-voorzitter Nik Tuytelaers (59) over zijn Turnhout: “Het is misschien luguber. Maar ik kom tot rust op de begraaf­plaat­sen”

  Welkom Sinterklaas, de Gheyntjesworp, de Kerstwensboom op de Grote Markt... en sinds vorig jaar ook de Jokerfeesten. Samen met een groep vrijwilligers organiseert Nik Tuytelaers (59) tal van activiteiten in Turnhout. Hij is dan ook al zestien jaar voorzitter van Toerisme Turnhout vzw. Op professioneel vlak runt Nik een wijnhandel waarmee hij verscheidene Turnhoutse horecazaken van wijn en bubbels voorziet. Aan ons stelt hij zijn stad voor. “Soms denk ik: dju, met deze straat hebben we een kans gemist.”
  Geel