Eind mei wordt de nieuwe weg normaal gezien aangesloten op de rotonde.
Volledig scherm
Eind mei wordt de nieuwe weg normaal gezien aangesloten op de rotonde. © RV

Ontbrekende tak van rotonde aan fly-over wordt weldra aangelegd: voorbereidende werken van start gegaan

westerlo/geelSinds maandag is het Agentschap Wegen en Verkeer gestart met de voorbereidende werken voor de aanleg van de ontbrekende tak van de zuidelijke rotonde van de fly-over naar de Snelwegstraat, op de grens van Geel en Westerlo. Ten laatste half juli 2021 zullen alle werken afgerond zijn.

 1. Met deze robot kan prostaat veel nauwkeuriger verwijderd worden in Kempens ziekenhuisnetwerk: uroloog stuurt robotarmen met joysticks
  Geel

  Met deze robot kan prostaat veel nauwkeuri­ger verwijderd worden in Kempens ziekenhuis­net­werk: uroloog stuurt robotarmen met joysticks

  Het Ziekenhuis Geel beschikt sinds een maand over een ultramoderne operatierobot die urologen onder meer in staat stelt om veel nauwkeuriger te werk te gaan bij het verwijderen van een prostaat. Voor patiënten verloopt het herstel dan weer sneller omdat er minder bloedverlies en minder complicaties zijn. Dankzij het samenwerkingsverband Ziekenhuisnetwerk Kempen (ZNK) komen patiënten uit de hele Kempen in aanmerking voor zo'n robotchirurgische behandeling.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.