Natalie Eulaers kreeg een bos bloemen en een cadeaubon van het Fietspunt uit handen van Stefaan Butaye, algemeen directeur van Blue-bike, en mobiliteitsschepen Marlon Pareijn (CD&V).
Volledig scherm
Natalie Eulaers kreeg een bos bloemen en een cadeaubon van het Fietspunt uit handen van Stefaan Butaye, algemeen directeur van Blue-bike, en mobiliteitsschepen Marlon Pareijn (CD&V). © RV

Natalie is 25.000ste lid van Blue-bike: “Het is een superhandig systeem”

GeelNatalie Eulaers uit Geel schafte zich eerder dit jaar nietsvermoedend als 25.000ste een Blue-bikelidmaatschap aan. Vrijdag werd ze voor die mijlpaal aan het station van Geel in de bloemetjes gezet door het Blue-bike team en het stadsbestuur.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Fotograaf denkt dat hij leegstaand pand binnendringt, dan komt bewoner met een mes: “Ik doe geen vlieg kwaad, maar kom niet bij me binnen”
  PREMIUM

  Fotograaf denkt dat hij leegstaand pand binnen­dringt, dan komt bewoner met een mes: “Ik doe geen vlieg kwaad, maar kom niet bij me binnen”

  Een ‘urbexer’ - dat staat voor urban explorer, iemand die illegaal leegstaande gebouwen binnendringt en er foto’s maakt - uit Geel heeft zijn hobby bijna met zijn leven bekocht. Samen met een vriend drong hij een schijnbaar verlaten pand in Geel binnen, maar dan wordt hij plots door de bewoner aangevallen met een mes. De bewoner moest zich komen verantwoorden in de rechtbank, maar daar is hij het helemaal niet mee eens, zo bleek tijdens de zitting.
  Geel
 3. Philippo Rozen wil CO2-uitstoot van papierwerk compenseren door bomen te planten: “En onze partner Itec zorgt dat de printers blijven draaien”
  PREMIUM

  Philippo Rozen wil CO2-uit­stoot van papierwerk compense­ren door bomen te planten: “En onze partner Itec zorgt dat de printers blijven draaien”

  Philippo Rozen uit Kalmthout gaat het printproces voor de webshop en de vier winkels verduurzamen. Het gaat daarvoor een samenwerking aan met printbedrijf Itec uit Meer. De CO2-uitstoot van het ‘printerpark’ van Philippo wordt gecompenseerd door de aanplant van 120 bomen in het MVP-bos (Maatschappelijk Verantwoord Printen). “Het is een win-win want onze printers blijven optimaal werken en we dragen ons steentje bij aan het milieu en het klimaat”, zegt Henk Philippo.
  Geel