Dit kleurrijke ontwerp prijkt zal op de kerstkaarten van de mondiale raad prijken.
Volledig scherm
Dit kleurrijke ontwerp prijkt zal op de kerstkaarten van de mondiale raad prijken. © RV

Mondiale raad verkoopt kerstkaarten met kunstwerk van vluchtelingen als ontwerp voor goede doel

GeelDe vluchtelingen die dit jaar in jeugdheem Zonnedauw, een tijdelijk opvanginitiatief van Fedasil, verbleven maakten in het kader van de Dimpnadagen een kunstwerk met als thema ‘vluchten’, waarbij ze hun interpretatie gaven van het Dimpna-verhaal. De stad Geel heeft dat kunstwerk nu als ontwerp gekozen voor de kerst- en nieuwjaarskaarten van de mondiale raad.

 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.