Het gerechtsgebouw in Turnhout
Volledig scherm
Het gerechtsgebouw in Turnhout © Jef Van Nooten

Man randt na feestje 15-jarig meisje aan in slaapkamer

Geel/LommelEen 22-jarige man uit Geel heeft een 15-jarige meisje aangerand tijdens een feestje bij een gemeenschappelijke vriendin. Hij wordt veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van 2 jaar.

 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. Brandweerzone Kempen doet warme oproep voor ... maquettes
  Kempen

  Brandweer­zo­ne Kempen doet warme oproep voor ... maquettes

  Brandweerzone Kempen heeft een opvallende oproep gelanceerd. De brandweerlui sturen voor de verandering geen waarschuwing of tip de wereld in, maar vragen iedereen om maquettes te schenken aan de brandweerzone. Daarmee kunnen ze interventies simuleren om zo nog sneller en efficiënter in te grijpen in geval van nood. Ben jij architect, aannemer, vastgoedontwikkelaar of gewoon een creatieve maquettebouwer en heb je nog een aantal exemplaren liggen waar je niets mee doet? Schenk ze dan aan de brandweer. Je beschermt er jezelf en je omgeving mee.
 3. Festivalweide van Reggae Geel klaargestoomd voor 42ste editie
  PREMIUM
  Geel

  Festival­wei­de van Reggae Geel klaarge­stoomd voor 42ste editie

  Vrijdag is het weer zover. Dan zakken duizenden festivalgangers opnieuw af naar de grote weide tussen de Zandstraat en Malosewaver om er te genieten van het bekendste muziekgenre van Jamaica en de relaxte sfeer op Reggae Geel. Om alle bezoekers veilig en fijn te ontvangen, zijn er ruim 1.800 vrijwilligers al meer dan twee weken in de weer. Het resultaat: een festivalweide vol hangmatten, kleurrijke bankjes en vooral ... geen stress. “Alles op zijn gemak. Het blijft Reggae Geel, he”, knipoogt organisator Kris Eelen.