Voor organisator Kris Eelen is het nog afwachten of Reggae Geel kan doorgaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor organisator Kris Eelen is het nog afwachten of Reggae Geel kan doorgaan. © BELGA

Kris Eelen geeft hoop op editie van Reggae Geel in 2021 nog niet op: “Er zijn zaken die ons positief stemmen, maar artiesten hier krijgen is een extra probleem”

GeelDe start van de vaccinaties nadert met rasse schreden, maar dat betekent niet dat we al meteen de teugels kunnen laten vieren. Virologen laten al verstaan dat er geen (normale) festivalzomer in 2021 zal zijn. Kris Eelen, organisator van Reggae Geel, koestert evenwel nog enig optimisme.

 1. Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsjeblieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”
  Vlimmeren/Beerse

  Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsje­blieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”

  De 12-jarige Sverre Kleeren uit Vlimmeren (Beerse) heeft een ontroerende open brief geschreven naar Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts. Met emotionele woorden smeekt hij om op het einde van dit schooljaar op bosklassen te mogen gaan. “We klagen niet, maar deze uitstap zou ik hééééééél graag doen. Waarom zou het niet mogen? In juli zullen we waarschijnlijk toch op verlof mogen of op kamp gaan.”
 1. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

 2. 91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf
  Play

  91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf