Lies Bulteel opende haar eigen concepthoek met een optreden in de showroom van Horemans.
Volledig scherm
Lies Bulteel opende haar eigen concepthoek met een optreden in de showroom van Horemans. © Yourie Mathieu

Keramiste Lies Bulteel opent concepthoek met handgemaakte lavabo’s bij Horemans

geel/herentalsKeramiste Lies Bulteel uit Noorderwijk (Herentals) heeft voortaan haar eigen concepthoek in de showroom van Horemans Meubel- en Keukenatelier in Geel-Larum. Klanten zullen er haar handgedraaide lavabo’s terugvinden, die Bulteel op de markt brengt onder het label BEAU Design.

 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.
 1. Vastgoedkantoor steunt To Walk Again voortaan bij iedere verkoop: “Aanwezigheid van de vzw op onze autorally heeft de verbondenheid alleen maar sterker gemaakt”
  Herentals/Kasterlee/Westerlo/Mol

  Vastgoed­kan­toor steunt To Walk Again voortaan bij iedere verkoop: “Aanwezig­heid van de vzw op onze autorally heeft de verbonden­heid alleen maar sterker gemaakt”

  To Walk Again zet 2022 in met een nieuwe samenwerking. Immo Point Kempen, met vastgoedkantoren in Kasterlee, Westerlo en Mol gaat To Walk Again de komende jaren ondersteunen in haar werking. Hiermee zorgen ze ermee voor dat mensen met een fysieke beperking hun grenzen kunnen blijven verleggen.
 2. Herentalse voetbalclub zet in op veiligheid spelertjes: “Bedoeling dat ze met gekregen fietslichtjes en fluohesjes in donkere tijden de weg opgaan”
  Herentals

  Herentalse voetbal­club zet in op veiligheid spelertjes: “Bedoeling dat ze met gekregen fietslicht­jes en fluohesjes in donkere tijden de weg opgaan”

  Veiligheid voorop! Dat staat ook bij de Herentalse voetbalclub SKS Herentals vanboven op de hitlijst. En al zeker in het verkeer. In deze donkere wintermaanden fietsen de spelertjes van de voetbalclub maar al te vaak in het donker naar de terreinen. Om dat veilig te laten gebeuren besliste het bestuur van SKS om ieder lid van de club een fluohesje en fietslichtje te schenken.