Pieter Molenberghs en grootvader Jul Molenberghs in hun brouwerij.
Volledig scherm
Pieter Molenberghs en grootvader Jul Molenberghs in hun brouwerij. © Peter Vanderveken

Jul en kleinzoon Pieter lanceren derde bier van huisbrouwerij De Vliet: “Een donker bier hadden we nog niet”

Na de Vliet Tripel en Vliet Spelt lanceert Huisbrouwerij De Vliet een derde biertje: de Vliet Dubbel. Het donker bier van hoge gisting heeft een mooie roodbruine kleur en smaakt licht zoet met een vleugje karamel.

0 reacties

 1. Van Viswijf en Silent Killer tot Black Dreams: vergeet even de traditionele bieren en kies eens voor een lokale topper
  PREMIUM
  Provincie Antwerpen

  Van Viswijf en Silent Killer tot Black Dreams: vergeet even de traditione­le bieren en kies eens voor een lokale topper

  De namen klinken niet alleen beter, ze smaken ook gewoon geweldig goed: bieren van onze lokale brouwers. De terrassen zijn weer open dus probeer ze daar al eens te ontdekken. Of bestel ze gewoon bij de kleine brouwerijen die toch wel wat geleden hebben onder de crisis en geniet ervan tijdens een barbecue thuis. Wij selecteerden zes lokale brouwerijen en een van hun toppers. En ja, we hebben ze zelf geproefd én goed bevonden. Schol en geniet!
 2. Eerste elektrische trein op spoorlijn Mol - Hamont: "Een mijlpaal voor Mol en de ganse Kempen”
  Mol/Lommel/Pelt/Hamont-Achel

  Eerste elektri­sche trein op spoorlijn Mol - Hamont: "Een mijlpaal voor Mol en de ganse Kempen”

  Een geëlektrificeerde spoorlijn tussen Mol en Hamont zat al jaren in de pijplijn, maar nu is het eindelijk zover. Onder grote belangstelling van de pers vertrok donderdagochtend in Mol de eerste elektrische trein richting Neerpelt voor een testritje. Vanaf maandag staat de lijn ter beschikking tot alle reizigers. “Een historisch project voor onze regio”, zegt Mols burgemeester Wim Caeyers (CD&V).