De jongeren verfraaiden een muur aan de parking van de Nieuwstraat.
Volledig scherm
De jongeren verfraaiden een muur aan de parking van de Nieuwstraat. © RV

Jongeren van MPI en BuSO Oosterlo toveren muur aan parking Nieuwstraat met graffiti om tot kleurrijke onderwaterwereld

geelEnkele jongeren van BuSO en MPI Oosterlo hebben onlangs een muur aan de parking van de Nieuwstraat in Geel met graffiti omgetoverd tot een kleurrijke onderwaterwereld. Het kunstwerk kadert in De Kleine Parade, een project van hogeschool Thomas More waarbij studenten samen met een kunstenaar en een groep kwetsbare deelnemers een kunstproject tot stand brengen.

 1. Steven Van Tilburg en Thes Sport kijken uit naar herstart : “Hopelijk weer met publiek, want clubs zullen anders moeilijk overleven”

  Steven Van Tilburg en Thes Sport kijken uit naar herstart : “Hopelijk weer met publiek, want clubs zullen anders moeilijk overleven”

  Alle clubs uit eerste nationale zijn overeengekomen om voor elke wedstrijd sneltests af te nemen. Die zorgen voor 70% zekerheid en kosten vijf euro per stuk. Een grote struikelblok kan het niet toelaten van publiek en het nog niet openen van de kantines zijn. Van een herstart met gesloten kleedkamers kan volgens de clubs helemaal geen sprake zijn. Bij Thes Sport wil T2 Steven Van Tilburg (38) graag weer aan de slag. Maar hij heeft zijn bedenkingen over het afwerken van de competitie.
 1. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!