De expo in de nieuwe galerij in de Kameinestraat gaat woensdag van start.
Volledig scherm
De expo in de nieuwe galerij in de Kameinestraat gaat woensdag van start. © Wouter Demuynck

Horeca-ondernemer opent tweede kunstgalerij in hartje Geel: “Mensen zitten thuis en willen het in hun eigen cocon gezelliger maken”

GeelDe tapkraan van zijn café De Sport staat kurkdroog, en het ziet er niet naar uit dat dat snel zal veranderen, maar gelukkig heeft Gareth Van der Velde (57) dezer dagen wel wat om naar uit te kijken. Woensdag opent zijn kunstgalerij Gallery Lola in Geel weer de deuren. Ondanks de onzekere tijden opent het gewezen gemeenteraadslid zelfs een gloednieuwe locatie in de Kameinestraat, nadat hij eerder al in volle crisis zijn eerste galerij in de Peperstraat had geopend.

 1. Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsjeblieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”
  Vlimmeren/Beerse

  Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsje­blieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”

  De 12-jarige Sverre Kleeren uit Vlimmeren (Beerse) heeft een ontroerende open brief geschreven naar Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts. Met emotionele woorden smeekt hij om op het einde van dit schooljaar op bosklassen te mogen gaan. “We klagen niet, maar deze uitstap zou ik hééééééél graag doen. Waarom zou het niet mogen? In juli zullen we waarschijnlijk toch op verlof mogen of op kamp gaan.”
 1. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is

 2. "Gerechtigheid voor iedereen": Jennifer Lopez treedt op tijdens inauguratie Biden
  Play

  "Gerechtig­heid voor iedereen": Jennifer Lopez treedt op tijdens inaugura­tie Biden