Van links naar rechts: Patrick Ooms, Joris Wils, Johan Ariën, Toon Biermans en Tonny Luyten.
Volledig scherm
Van links naar rechts: Patrick Ooms, Joris Wils, Johan Ariën, Toon Biermans en Tonny Luyten. © RV

Horeca Middenkempen zet nakende heropening luister bij met poster ‘Couvert Ouvert’

geel/mol/herentalsHoreca Middenkempen heeft een poster ontworpen naar aanleiding van de nakende heropening van de sector. Met ‘Couvert Ouvert’ willen de initiatiefnemers onderstrepen dat ze veilig kunnen openen, positiviteit brengen en een samenhorigheidsgevoel creëren tussen de verschillende onderdelen van de horeca.

 1. Logistiek centrum, kantoren en parkeertoren van vijf verdiepingen op Atea-terreinen: “Goed voor een oppervlakte van 45.000 vierkante meter vol zonnepannelen”
  Herentals

  Logistiek centrum, kantoren en parkeerto­ren van vijf verdiepin­gen op Atea-terreinen: “Goed voor een oppervlak­te van 45.000 vierkante meter vol zonnepanne­len”

  Aan het Herentalse industriegebied, op de terreinen van de vroegere Atea-fabriek wordt momenteel volop gewerkt aan de opbouw van een groot logistiek centrum met bijhorende kantoren. Het terrein op de hoek van de Atealaan en de Saffierstraat wordt de komende maanden stukje voor stukje opgebouwd tot ‘Herentals Green Logistics’. De werken zouden klaar zijn tegen het einde van het jaar.
 2. Bart Wellens kijkt uit naar eerste terrasbezoek: “Terwijl ik op terras van De Dreef geniet van een biertje, genieten de kinderen op de speeltuin. Zalig toch!”
  Vorselaar

  Bart Wellens kijkt uit naar eerste terrasbe­zoek: “Terwijl ik op terras van De Dreef geniet van een biertje, genieten de kinderen op de speeltuin. Zalig toch!”

  Terrasjes op 8 mei, des te dichter de datum, des te meer de opstart van de horeca doet watertanden bij de mensen. Ook zo bij fiere Vorselaarnaar en ex-wereldkampioen veldrijden Bart Wellens. Hij neemt ons op deze druilerige dinsdagavond mee naar zijn favoriete terras in zijn thuisdorp aan Sportcafé De Dreef. “De regen die er nu uitvalt die kan er alvast komend weekend niet uitvallen”, klinkt het.
 1. Stunt op snelweg blijkt levensreddend manouvre te zijn
  Play

  Stunt op snelweg blijkt levensred­dend manouvre te zijn

 2. Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'
  Play

  Loredana blaast Gert Voorjans omver met interieur én stem in 'Huis Gesmaakt'