Paco is intussen drie weken vermist.
Volledig scherm
Paco is intussen drie weken vermist. © RV

Hondje Paco al drie weken vermist: “Hij was nog maar een week bij ons”

GeelKatleen Goris uit Geel-Larum is al drie weken op zoek naar Paco. Het vijfjarige hondje, dat nog maar een week bij Katleen verbleef, wist op 28 december naar buiten te glippen en kon sindsdien niet gevat worden. Wel werd hij al gesignaleerd in Olen, Meerhout en Geel-Bel. “Mensen die hem zien, kunnen mij best bellen en niet achter hem aanlopen, want hij is erg schichtig.”

 1. Burgemeester ergert zich aan communicatie van Vlaamse overheid over nieuwe pijpleiding: “Ik hoop dat ze iets beter communiceren met de mensen die onteigend worden”
  olen

  Burgemees­ter ergert zich aan communica­tie van Vlaamse overheid over nieuwe pijplei­ding: “Ik hoop dat ze iets beter communice­ren met de mensen die onteigend worden”

  De Vlaamse overheid wil in 2023-2024 starten met de aanleg van een ondergrondse leidingstraat, waarin vijf à acht pijpleidingen gebundeld kunnen worden voor het transport van onder meer propaangas en CO2, tussen het Duitse Ruhrgebied en de Antwerpse haven. Daarvoor liggen er drie mogelijke tracés op tafel, die alle drie Olen doorkruisen. Burgemeester Seppe Bouquillon (CD&V) is not amused over de communicatie van de Vlaamse overheid. “Ik hoop dat ze iets beter communiceren met de mensen die onteigend worden.”
 2. Ziekenhuisopnames en besmettingscijfers in stijgende lijn: steeds meer buitenlandse coronavarianten aanwezig
  Geel

  Ziekenhuis­op­na­mes en besmet­tings­cij­fers in stijgende lijn: steeds meer buitenland­se coronavari­an­ten aanwezig

  Ook in Geel gaan, zoals in de rest van België, de ziekenhuisopnames en besmettingscijfers in stijgende lijn. Terwijl er begin februari nog twee grote clusters waren, worden er nu meerdere kleinere besmettingshaarden waargenomen. Bovendien zijn de nieuwe buitenlandse coronavarianten steeds meer aanwezig in Geel. In 80 tot 90 procent van de besmettingen gaat het om de Britse variant en ook de Zuid-Afrikaanse en Braziliaanse variant werden al vastgesteld.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht