Heel wat vrienden en familieleden kwamen samen om steun te zoeken bij elkaar.
Volledig scherm
Heel wat vrienden en familieleden kwamen samen om steun te zoeken bij elkaar. © Maria De la Cruz

Honderden kaarsjes voor Julie en Ellen

GEELEen pakkend stil moment met honderden kaarsjes. Zo hebben familie en vrienden van Julie Van den Bulck (25) en Ellen Verhulst (28) gisteren een ingetogen herdenkingsmoment gehouden. De droomreis van de twee vriendinnen werd afgelopen week abrupt afgebroken toen Julie om het leven kwam bij een verkeersongeval in Australië en Ellen zwaargewond raakte.

 1. Dorien verwerkt kledij van overleden dierbaren tot troostknuffels om kinderen te helpen bij rouwproces: “Ook voor mij werkt het enorm therapeutisch”
  PREMIUM
  olen

  Dorien verwerkt kledij van overleden dierbaren tot troostknuf­fels om kinderen te helpen bij rouwproces: “Ook voor mij werkt het enorm therapeu­tisch”

  De Olense Dorien Thiels, die als naaister in bijberoep werkt, is onlangs gestart met het vervaardigden van troostknuffels. Dat zijn knuffels die volledig uit kledingstukken van een overledene zijn gemaakt om kinderen te helpen bij het verwerkingsproces na het verlies van een dierbare persoon. “Het doet me wel iets om te werken met stof van overleden mensen.”
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo