Yahya Düzgün (54) uit Heusden-Zolder kwam vrijdagmiddag om het leven bij een ongeval op de E313 richting Geel-Oost. “Hij stond altijd klaar voor iedereen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Yahya Düzgün (54) uit Heusden-Zolder kwam vrijdagmiddag om het leven bij een ongeval op de E313 richting Geel-Oost. “Hij stond altijd klaar voor iedereen.” © RV

Heusdenaar Yahya Düzgün (54) komt om bij ongeval op E313: “Groot verlies voor heel Limburg en daarbuiten”

Heusden-zolder/GeelOp de E313 richting Antwerpen, ter hoogte van Geel-Oost in Laakdal, is vrijdagmiddag de 54-jarige Yahya Düzgün uit Heusden-Zolder om het leven gekomen bij een ongeval in de staart van een file. “Woorden schieten tekort om dit verlies te omschrijven”, reageren verschillende schepenen uit Heusden-Zolder en Maasmechelen. 

 1. Gemeente schrijft nieuwe richtlijnen uit voor bouwprojecten: meer ruimte voor groen, geen nieuwe percelen voor halfopen bebouwing en meer aandacht voor zorgwonen
  meerhout

  Gemeente schrijft nieuwe richtlij­nen uit voor bouwprojec­ten: meer ruimte voor groen, geen nieuwe percelen voor halfopen bebouwing en meer aandacht voor zorgwonen

  Het gemeentebestuur van Meerhout heeft enkele aanpassingen doorgevoerd aan het woonomgevingsplan, dat voor de gemeente richtlijnen bevat voor de beoordeling van de ruimtelijke ordening bij vergunningsaanvragen van bouwprojecten. Zo zal halfopen bebouwing enkel nog toegelaten worden op percelen die daarvoor nu gereserveerd zijn en weert de gemeente functies zoals handel en horeca in de landschapslinten, tenzij het gaat om bestaande gebouwen met erfgoedwaarde.
 2. Nieuwe boogbrug over Albertkanaal tussen Meerhout en Laakdal op haar plaats gevaren: “Een brug van 1.000 ton staal plaatsen vergt heel wat vakmanschap”
  laakdal/meerhout

  Nieuwe boogbrug over Albertka­naal tussen Meerhout en Laakdal op haar plaats gevaren: “Een brug van 1.000 ton staal plaatsen vergt heel wat vakman­schap”

  De nieuwe stalen boogbrug tussen Meerhout en Laakdal werd dit weekend op haar plaats gevaren. Na de montage op een werf langs het kanaal, voerde een ponton de brug zondag richting de landhoofden. De komende maanden wordt de brug verder afgewerkt. Normaal gezien zal het verkeer er in september 2021 weer kunnen passeren.
 1. Frederik Laeremans kijkt uit naar zijn eerste mazout op het terras van De Dorpspomp: “Het zelf inschenken uit blikjes is toch niet helemaal hetzelfde”
  PREMIUM
  Herselt

  Frederik Laeremans kijkt uit naar zijn eerste mazout op het terras van De Dorpspomp: “Het zelf inschenken uit blikjes is toch niet helemaal hetzelfde”

  De langverwachte heropening van de terrassen nadert met rasse schreden. In de aanloop naar 8 mei toont een bekende Kempenaar ons deze week elke dag waar hij of zij zaterdag een eerste drankje zal nuttigen. Vandaag: Frederik Laeremans, de zaakvoerder van wegenbouwer Superbeton die vorig jaar te zien was in ‘The Sky is the Limit’. De op en top Kempenaar kijkt al reikhalzend uit naar zijn eerste mazout bij café De Dorpspomp - “De Poemp” - in Herselt. “Het bedrijf is intussen naar Aarschot verhuisd, maar toch blijven we met ons personeel elke vrijdagavond naar De Dorpspomp komen.”
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”