Het ongeval gebeurde op de rotonde van de Antwerpseweg en de ring.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde op de rotonde van de Antwerpseweg en de ring. © Peter Vanderveken

Hassan (16) komt om na aanrijding op rotonde: “We zijn veel te vroeg een topkerel kwijt”

Hassan A.-D., de 16-jarige jongen uit Geel die bij een ongeval op de rotonde van de Antwerpseweg en de ring donderdagavond levensgevaarlijk, gewond raakte, is overleden. Hij bezweek maandagavond aan zijn verwondingen.

1 reactie

 • Tommy De Kinder

  1 jaar geleden
  Dikwijls al groen voor fietsers, en 'altijd' komt er nog een voertuig aan, die komt van links achteraan voor de fietser (daar waar het laatst groen geweest is). Is het ongeluk gebeurd met een voertuig dat gelijktijdig groen had (ook links achter voor de fietser) of met een voertuig dat het laatst groen had, maar de rotonde nog groen afwerkt!? Zeer gevaarlijk die slimme lichten. (verder op de Antwerpse weg hebben die ook altijd wel iets gezien van een zijstraat, terwijl er geen weggebruiker is)
 1. Op avontuur met Kuifje of een betoverende Pixar-film over de schoonheid van het leven: deze animatiefilms voor jong én oud moet je streamen

  Op avontuur met Kuifje of een betoveren­de Pixar-film over de schoonheid van het leven: deze animatie­films voor jong én oud moet je streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week zetten we enkele topfilms voor de hele familie in de kijker: een spannende verfilming van Kuifje op Streamz, een mythisch wolvensprookje op Apple TV of een geanimeerde Spider-Man op Netflix. Sluit de verlengde paasvakantie gezellig af voor de buis!
 1. Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval
  Play
  bizar

  Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?