Groep Verellen in Geel.
Volledig scherm
Groep Verellen in Geel. © RV

Groep Verellen vernieuwt twee toonzalen

Groep Verellen - verdeler van Peugeot, Citroën, DS en Opel - vernieuwde onlangs twee van hun toonzalen op de Antwerpseweg in Geel. Ter gelegenheid van de nieuwe toonzalen, twee nieuwe modellen en het 100-jarig bestaan van Citroën zet Groep Verellen dit weekend de deuren wagenwijd open voor het publiek.

  1. Taverne De Waterhoek tijdelijk omgevormd tot pop-upwinkel: “Als het goed draait, kan ik achteraf in de zaak misschien wel een hoekje blijven voorzien”
    PREMIUM
    balen

    Taverne De Waterhoek tijdelijk omgevormd tot pop-upwinkel: “Als het goed draait, kan ik achteraf in de zaak misschien wel een hoekje blijven voorzien”

    Nu de horeca minstens een maand gesloten blijft, richten heel wat ondernemers hun pijlen op take-away om het hoofd boven water te houden. Karel Boënne (36) gaat nog een stapje verder en opende in zijn taverne De Waterhoek in Balen een pop-upwinkel, waar klanten niet enkel hun gerechten kunnen komen afhalen maar ook bijpassende wijnen, bloemen, geschenkartikels en nog allerlei delicatessen kunnen kopen. “Als het goed draait, kan ik achteraf in de zaak misschien wel een hoekje blijven voorzien.”