20 Italiaanse leerlingen en 5 leerkrachten verbleven een week lang in Geel.
Volledig scherm
20 Italiaanse leerlingen en 5 leerkrachten verbleven een week lang in Geel. © Foto Vanderveken

Great Bake-Off met Italiaanse leerlingen in hotelschool

GEELAfgelopen week verbleven 20 Italiaanse leerlingen en 5 Italiaanse leerkrachten van een hotelschool uit Erice (Sicilië) bij de gezinnen van leerlingen van Sint Jozef Geel. Dat gebeurde in het kader van het Erasmusproject 'Happy hours, happy future, happy Europe'. Woensdag stond de Great Bake-Off tussen de leerlingen op het programma.

 1. Kerstmarkt afgelast, maar Winterlicht blijft: “Verenigingen die op kerstmarkt stonden, mogen tent kinderschaatsbaan uitbaten”
  Herentals

  Kerstmarkt afgelast, maar Winter­licht blijft: “Verenigin­gen die op kerstmarkt stonden, mogen tent kinder­schaats­baan uitbaten”

  Het Herentalse stadsbestuur heeft beslist om de kerstmarkt van 11 en 12 december in het winkelcentrum niet te organiseren. “De huidige coronasituatie en richtlijnen laten een veilige organisatie helaas niet toe”, klinkt het. Andere geplande activiteiten van Winterlicht – de overkoepelende naam voor alle eindejaarsactiviteiten – gaan wel door, mits de nodige richtlijnen.
 2. Op huizenjacht in... het groene Kasterlee: “Wil je een huis met een vergezicht over de velden, kan de prijs stijgen tot 500.000 euro”
  PREMIUM
  Kasterlee

  Op huizen­jacht in... het groene Kasterlee: “Wil je een huis met een vergezicht over de velden, kan de prijs stijgen tot 500.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek? Of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op zoek met een lokale immomakelaar. Deze week in de provincie Antwerpen: Kasterlee. “Een huis in Kasterlee kost meestal tussen de 300.000 euro en de 435.000 euro, maar die prijs kan nog flink oplopen.”