Gerda Seyen tijdens de blind auditions van The Voice Senior.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerda Seyen tijdens de blind auditions van The Voice Senior. © VTM

Gerda (63) kan in voetsporen van haar ex-man, vorige winnaar John Leo, treden in The Voice Senior: “Artiesten als Helmut Lotti en André Hazes begeleid, maar je blijft ‘maar’ de orkestzangeres”

geelVanavond waagt Gerda Seyen (63) uit Geel haar kans tijdens de blind auditions van The Voice Senior op VTM. Ze kan zo in de voetsporen treden van stadsgenoot en winnaar van de eerste editie John Leo, die nota bene de ex-echtgenoot van Gerda is. Na jaren in een begeleidingsband ten dienste van andere artiesten te hebben gezongen, hunkert Gerda naar erkenning. “Je blijft altijd maar de orkestzangeres. Ook al moeten zij veel kunnen.”

 1. Politie waarschuwt voor oplichters die zich voordoen als controleur van nutsmaatschappij of verkoper van gsm-abonnementen
  Geel

  Politie waarschuwt voor oplichters die zich voordoen als controleur van nutsmaat­schap­pij of verkoper van gsm-abonnemen­ten

  De politie van Geel-Laakdal-Meerhout ontving de laatste weken verschillende meldingen van huurders uit de woonblokken aan Velleke in Geel over een of meerdere personen die zich voordoen als controleur van een nutsmaatschappij of verkoper van gsm-abonnementen. Dat smoesje stelt de oplichters, die verbaal agressief te werk gaan, in staat om foto’s te nemen van de identiteitskaart of bankkaart van nietsvermoedende bewoners.
 1. Rusthuis Hemelrijck, waar 34 bewoners stierven na sinterklaasfeest, kan eindelijk vaccineren
  PREMIUM
  Mol

  Rusthuis Hemelrijck, waar 34 bewoners stierven na sinter­klaas­feest, kan eindelijk vaccineren

  De voorbije weken waren alle ogen gericht op woonzorgcentrum Hemelrijck, nadat er 131 van de 169 bewoners besmet raakten met corona. 34 van hen overleefden de besmetting helaas niet. Sinds vorige week is het rusthuis officieel coronavrij en is er weer bezoek toegelaten. Voor het vaccin moesten de bewoners nog een paar dagen langer geduld oefenen, maar nu is het zover. Maandag 18 januari 2021 gaat de geschiedenis in als dé dag van het verlossende vaccin.
 1. Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen
  Play

  Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen

 2. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest