De zestien atleten en zestien trainers samen met burgemeester Vera Celis en schepen van Sport Marleen Verboven (rechts).
Volledig scherm
De zestien atleten en zestien trainers samen met burgemeester Vera Celis en schepen van Sport Marleen Verboven (rechts). © Peter Vanderveken

Geelse vzw vertegenwoordigt meer dan kwart van Belgische delegatie op Special Olympics

Het zijn spannende dagen voor de G-sporters en trainers van de Geelse vzw Avalympics. Op vrijdag 8 maart stappen zestien atleten en zestien trainers van Avalympics vzw het vliegtuig richting Abu Dhabi op om er deel te nemen aan de Special Olympics. In totaal telt de Belgische delegatie 114 leden, wat dus betekent dat de Kempen sterk vertegenwoordigd zal zijn in Abu Dhabi.

0 reacties

  1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
    HLN Shop

    Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

    Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.