De zestien atleten en zestien trainers samen met burgemeester Vera Celis en schepen van Sport Marleen Verboven (rechts).
Volledig scherm
De zestien atleten en zestien trainers samen met burgemeester Vera Celis en schepen van Sport Marleen Verboven (rechts). © Peter Vanderveken

Geelse vzw vertegenwoordigt meer dan kwart van Belgische delegatie op Special Olympics

Het zijn spannende dagen voor de G-sporters en trainers van de Geelse vzw Avalympics. Op vrijdag 8 maart stappen zestien atleten en zestien trainers van Avalympics vzw het vliegtuig richting Abu Dhabi op om er deel te nemen aan de Special Olympics. In totaal telt de Belgische delegatie 114 leden, wat dus betekent dat de Kempen sterk vertegenwoordigd zal zijn in Abu Dhabi.

0 reacties

 1. De Kempen stopt de samenwerking met trainer Tom Moons: “Ik had dit niet zien aankomen”
  Voetbal derde nationale B

  De Kempen stopt de samenwer­king met trainer Tom Moons: “Ik had dit niet zien aankomen”

  Het bestuur van De Kempen heeft zaterdagavond, na de 5-0-nederlaag op het veld van KFC Nijlen, beslist om de samenwerking met trainer Tom Moons stop te zetten. Ook T2 Werner Eykens maakt niet langer deel uit van de sportieve staf. In afwachting van een opvolger zal Paul Vets de trainingen leiden. De Kempische fusieclub prijkt in derde nationale B met zes punten op een voorlaatste plaats.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.