Hans Claesen en Carlo Van Tichelen slaan met hun marketingbureaus de handen in elkaar.
Volledig scherm
Hans Claesen en Carlo Van Tichelen slaan met hun marketingbureaus de handen in elkaar. © RV

Geelse marketingbureaus C-Works! en Phobos & Actor bundelen de krachten

GeelHet Geelse communicatiebureau C-Works! maakt voortaan deel uit van sectorgenoot Phobos & Actor, dat eveneens in Geel gevestigd is. Sinds begin deze maand zijn beide bedrijven terug te vinden in de kantoren van Phobos & Actor op de Grote Steenweg.

  1. INTERVIEW. Tom Daelemans, de nieuwe korpschef van politie Zuiderkempen: “Door mijn werk als journalist ben ik bij de politie begonnen”
    PREMIUM
    Westerlo/Herselt/Hulshout

    INTERVIEW. Tom Daelemans, de nieuwe korpschef van politie Zuiderkem­pen: “Door mijn werk als journalist ben ik bij de politie begonnen”

    Bij de politie Zuiderkempen zwaait sinds kort Tom Daelemans (43) de plak als korpschef. Na een zestienjarige carrière bij de politie Antwerpen, waar hij verschillende topfuncties bekleedde, kiest hij bewust voor politiewerk in een landelijke context. “Wanneer ik met pensioen ga, dan kan ik zeggen dat ik het allemaal heb gedaan. Hier moet je polyvalenter zijn.” Een kennismakingsgesprek over onder meer de drugsproblematiek, KVC Westerlo en zijn eerste job als journalist bij deze krant.