Voor vlees moet je bij Sysmans zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor vlees moet je bij Sysmans zijn. © Sysmans

Geelse horeca past zich aan in tijden van corona: haal je maaltijd af of laat ze thuis bezorgen

Nu alle horecazaken verplicht gesloten zijn, biedt ook de Geelse horeca extra lever- en afhaalmogelijkheden aan. Onze foodjournalisten gingen op pad en gingen na wat de verschillende takeaway-mogelijkheden zijn in jouw buurt.

  1. Paul Snoeys (54) van De Gulden Coppe in Hoogstraten nieuwe voorzitter Horeca Provincie Antwerpen
    Hoogstraten

    Paul Snoeys (54) van De Gulden Coppe in Hoogstra­ten nieuwe voorzitter Horeca Provincie Antwerpen

    Paul Snoeys (54) van restaurant-brasserie De Gulden Coppe in Hoogstraten is de nieuwe voorzitter van Horeca provincie Antwerpen. Hij volgt daarmee Ed Van den Ouweland (58), ex-Hoogstratenaar en tegenwoordig woonachtig in Schilde, op. “We hebben de voorbije jaren onze sector op de kaart gezet en geprofessionaliseerd”, klinkt het. Ed runde verschillende horecazaken waaronder tot 2019 brouwerij ‘t Pakhuis in Antwerpen.
  2. Zes Kempense gemeenten willen meer bezoekers om lokale economie een boost te geven
    Geel/Herentals/Hoogstraten/Mol/Heist-op-den-Berg/Turnhout

    Zes Kempense gemeenten willen meer bezoekers om lokale economie een boost te geven

    ‘De 6 van de Kempen’. Met dat project willen Mol, Geel, Herentals, Turnhout, Hoogstraten en Heist-op-den-Berg hun winkelkernen en ondernemers onder de aanbracht brengen en hun lokale economie versterken. Europa, Provincie Antwerpen, Vlaanderen en de lokale besturen investeren met dit project het volgende jaar meer dan 760.000 euro in de Kempense detailhandel.