Van links naar rechts: Karen Celis, ziekenhuisdirecteur Jan Flament, staf verpleging en ziekenhuishygiënist Gunter Oris, manager Facilitaire Diensten Hubert Kerstens en Jan Van Gorp, samen met een delegatie leerlingen van het departement Voeding en Horeca.
Volledig scherm
Van links naar rechts: Karen Celis, ziekenhuisdirecteur Jan Flament, staf verpleging en ziekenhuishygiënist Gunter Oris, manager Facilitaire Diensten Hubert Kerstens en Jan Van Gorp, samen met een delegatie leerlingen van het departement Voeding en Horeca. © Wouter Demuynck

Geels Hartje bestaat 35 jaar: leerlingen van Sint Jozef Geel bakken 2.000 koekjes voor ziekenhuispersoneel

GeelHet Geels Hartje mag dit jaar 35 kaarsjes uitblazen. Naar aanleiding van dat jubileum hebben de leerlingen van de bakkerijafdeling van Sint Jozef Geel 5.000 exemplaren van het koekje gebakken. Daarvan schonken ze er vrijdag 2.000 aan het personeel van Ziekenhuis Geel om hen in deze barre tijden een hart onder de riem te steken.

 1. DAF Trucks gekroond tot ‘The Happiest Place to Bike’: één derde van werknemers fietst regelmatig naar fabriek in Oevel
  PREMIUM
  oevel

  DAF Trucks gekroond tot ‘The Happiest Place to Bike’: één derde van werknemers fietst regelmatig naar fabriek in Oevel

  De DAF Trucks-fabriek in Oevel (Westerlo) mag zich voortaan ‘The Happiest Place to Bike’ noemen. Die titel met bijhorend certificaat kreeg de directie woensdag, in aanwezigheid van Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld), toegedicht omdat het bedrijf zijn werknemers actief aanmoedigt om met de fiets naar het werk te komen. Van de 2.700 werknemers doen er zo’n 1.713 - van wie een 840-tal op regelmatige basis naar het werk fietst - mee aan het fietsleaseplan van fietsleasebedrijf Cyclis.
 2. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.