Ludo Helsen en Leo Struyven dragen een oude bierton op weg naar de nieuwe locatie van het Geels Brouwerijmuseum naast het Bakkerijmuseum en de molen.
Volledig scherm
Ludo Helsen en Leo Struyven dragen een oude bierton op weg naar de nieuwe locatie van het Geels Brouwerijmuseum naast het Bakkerijmuseum en de molen. © Toon Verheijen

Geels Brouwerijmuseum verhuist naar Bakkerijmuseum en Molen van ‘t Veld: “Dit moet een bruisende site worden”

GeelDe site rond de molen van ’t Veld en het Bakkerijmuseum krijgt er tegen de zomer nog een extra bezienswaardigheid bij. Ludo Helsen brengt er zijn Geels Brouwerijmuseum onder. “We willen er echt een bruisende site van maken. Met lekker brood, een lekker biertje en alles wat een beetje ruikt naar nostalgie”, zeggen Ludo Helsen en Leo Struyven.

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"