BE-alert zal in industriezone Hezemeerheide getest worden.
Volledig scherm
BE-alert zal in industriezone Hezemeerheide getest worden. © RV

Geel, Meerhout en Laakdal testen BE-Alert voor het eerst over de grenzen heen

geel/Meerhout/laakdalIn Laakdal, Geel en Meerhout vindt op donderdag 1 april een alarmeringstest van BE-Alert plaats over de gemeentegrenzen heen. Voor de test kozen ze voor industriezone Hezemeerheide, op de grens tussen de drie gemeenten.

 1. Week van de Korte Keten afgetrapt bij Hoeve De Ploeg: “Ik betaal liever hier een correcte prijs dan dat mijn geld bij één of andere multinational terechtkomt”
  Herselt

  Week van de Korte Keten afgetrapt bij Hoeve De Ploeg: “Ik betaal liever hier een correcte prijs dan dat mijn geld bij één of andere multinatio­nal terecht­komt”

  Dit weekend werd bij Hoeve De Ploeg in Herselt het startschot gegeven van de Week van de Korte Keten. Korte Keten Kopers en gedeputeerde Kathleen Helsen verzamelden er zaterdagvoormiddag. Van 14 tot en met 22 mei is het de Week van de Korte Keten. In die periode kan je letterlijk en figuurlijk proeven van tal van heerlijke activiteiten vol lokale producten.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.