Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Caspar Huurdeman

Geel, Laakdal en Meerhout zetten ook jeugd- en sportactiviteiten voor min-12-jarigen stop: “Contacten tussen verschillende bubbels in vrije tijd maximaal vermijden”

geel/laakdal/meerhoutGeel, Laakdal en Meerhout hebben samen besloten om de Vlaamse maatregelen op vlak van jeugd en sport uit te breiden naar de min-12-jarigen. Alle sport- en jeugdactiviteiten voor kinderen jonger dan 12 jaar zullen stopgezet worden tot en met 19 november. Eerder namen ook Mol, Balen, Retie en Dessel al diezelfde maatregel.

 1. Ongebruikte groene energie van akkerbouwbedrijf Van Elven na twee maanden uitverkocht: “We voorzien nu 11 gezinnen van stroom”
  veerle

  Ongebruik­te groene energie van akkerbouw­be­drijf Van Elven na twee maanden uitver­kocht: “We voorzien nu 11 gezinnen van stroom”

  De ongebruikte stroom van hun zonnepanelen die Nele Devoghel en Stefaan Van Elven van akkerbouwbedrijf en hoevewinkel Van Elven in Veerle (Laakdal) te koop aanboden, is in twee maanden uitverkocht. Het landbouwerskoppel voorziet op die manier, via energieplatform Bolt, 11 gezinnen van energie. “Het bewijst dat consumenten niet alleen voor voeding maar ook ook voor energie de korte keten verkiezen.”
 1. Gecrashte Grosjean bezoekt onheilsplek in Bahrein en ontmoet zijn redder
  Play

  Gecrashte Grosjean bezoekt onheils­plek in Bahrein en ontmoet zijn redder

 2. Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen
  Play

  Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen