Het wagenpark van de stad Geel is in één klap flink vergroend.
Volledig scherm
Het wagenpark van de stad Geel is in één klap flink vergroend. © RV

Geel investeert 395.000 euro in groener wagenpark

GeelDe stad Geel heeft ruim 395.000 euro geïnvesteerd in twaalf elektrische wagens. Het wagenpark van de stad wordt daarmee in één klap heel wat duurzamer.

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Superfans van Wout van Aert tellen af naar WK wielrennen: “Wie Wout zondag voor is, heeft gewonnen”
  PREMIUM
  lille/herentals

  Superfans van Wout van Aert tellen af naar WK wielrennen: “Wie Wout zondag voor is, heeft gewonnen”

  Wout van Aert verkeert in bloedvorm en laat komende zondag nu net de wegrit van het WK wielrennen in eigen land op het programma staan. Een unieke kans voor de Kempense topfavoriet om zich in de geschiedenisboeken te koersen. Wij polsten bij vijf fans van het eerste uur, van Wouts jeugdvriend tot de 74-jarige stichter van zijn fanclub, hoe zij naar die mogelijk historische dag toeleven. “Het is moeilijk om te zeggen of hij het gaat waarmaken. Ik weet één ding: als je hem voor bent, win je.”