Goedele Lepez, de moeder van Tinne Gilis, met burgemeester Vera Celis en een delegatie van Centrumharmonie Geel.
Volledig scherm
Goedele Lepez, de moeder van Tinne Gilis, met burgemeester Vera Celis en een delegatie van Centrumharmonie Geel. © RV

Geel huldigt wereldkampioenen Tinne Gilis en Centrumharmonie Geel

GeelAfgelopen zomer behaalden de Geelse squashspeelster Tinne Gilis en de Centrumharmonie Geel een wereldtitel in hun discipline. Het stadsbestuur zette maandagavond beide laureaten voor hun uitzonderlijke prestaties in de bloemetjes.

 1. Man (31) met enkelband sluit vrouw op en dwingt haar tot prostitutie: “Hij maakte de afspraakjes, zij moest het geld aan hem geven”
  PREMIUM
  Herentals/Olen

  Man (31) met enkelband sluit vrouw op en dwingt haar tot prostitu­tie: “Hij maakte de afspraak­jes, zij moest het geld aan hem geven”

  Een 31-jarige man uit Morkhoven (Herentals) riskeert een gevangenisstraf van 40 maanden, omdat hij een jonge vrouw zou hebben opgesloten in zijn appartement om tot prostitutie te dwingen. Na enkele dagen kon de vrouw haar ex-vriend een sms sturen, waarop de politie haar kon bevrijden. “Hij probeerde er het beste van te maken door zijn dagen te vullen met drank, drugs en seks”, probeerde zijn advocaat de rechtbank uit te leggen.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.