Ivan Geudens met zijn nieuw bier.
Volledig scherm
Ivan Geudens met zijn nieuw bier. © Peter Vanderveken

Fruitig bier Vals Paterke Sil is vijfde in het assortiment van brouwer Ivan Geudens

Met de zomer in aantocht lanceert brouwer Ivan Geudens van brouwerij ‘t Drankorgel een fruitig en goed doordrinkbaar biertje. Het Vals Paterke Sil, inmiddels al het vijfde bier in het assortiment, werd vernoemd naar zijn zeventienjarig nichtje Silke.

0 reacties

 1. Bubble BQ strijkt binnenkort neer aan Oud Gasthuis met ‘dining domes’: “Fier om met ons concept het Herentalse erfgoed in de kijker te kunnen zetten”
  Herentals

  Bubble BQ strijkt binnenkort neer aan Oud Gasthuis met ‘dining domes’: “Fier om met ons concept het Herentalse erfgoed in de kijker te kunnen zetten”

  Vanaf 1 mei - als de dan geldende coronamaatregelen het toelaten tenminste - zakt pop-uprestaurant Bubble BQ af naar de site ‘Oud Gasthuis’ in Herentals. “Je zal er kunnen dineren in ‘dining domes’ in een prachtig decor in de vallei van de Kleine Nete met Kasteel Le Paige aan de horizon”, vertelt David Stuyck van organisator Productions Pirates.
 2. Bekende Kempenaars helpen mee aan vaccinatielied ‘Zet die spuit’: “Hopelijk krijgt het veel weerklank, zodat we zo snel mogelijk van dit virus verlost zijn”
  PREMIUM
  herentals

  Bekende Kempenaars helpen mee aan vaccinatie­lied ‘Zet die spuit’: “Hopelijk krijgt het veel weerklank, zodat we zo snel mogelijk van dit virus verlost zijn”

  Heel wat bekende Kempenaars - zoals Bart Wellens, Juul Kabas, Marc Dex, Erik Goris, Julien Cools en Lea Witvrouwen - hebben hun schouders gezet onder de videoclip van ‘Zet die spuit!’, een liedje waarmee de eerstelijnszone Middenkempen mensen wil aanzetten om zich te laten vaccineren. “Het is een lichtvoetig en laagdrempelig liedje, met een refrein dat regelmatig wordt herhaald om de boodschap over te brengen”, zegt de Herentalse initiatiefnemer Hans Rombouts.
 1. Schlagermuziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktoberfest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoogstraten

  Schlagermu­ziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktober­fest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”

  De organisatie achter het grootste Oktoberfest van Vlaanderen, Oktoberfest Noorderkempen, neemt nu ook Oktoberfest Antwerpen mee in handen. “Hoogstraten blijft het grootste, maar Antwerpen heeft de komende jaren nog fors groeipotentieel”, klinkt het. Ein,zwei, drei… En volgend jaar misschien ook nog Mechelen. Tickets zijn vanaf 21 april te krijgen.
 1. Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoelen
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoe­len

 2. Remmen van vrachtwagen begeven het op een wel heel slecht moment
  Play

  Remmen van vrachtwa­gen begeven het op een wel heel slecht moment