De Rode Neuzen Week werd in Freinetschool De Zeppelin afgesloten met een Rode Neuzen Receptie.
Volledig scherm
De Rode Neuzen Week werd in Freinetschool De Zeppelin afgesloten met een Rode Neuzen Receptie. © Peter Vanderveken

Freinetschool De Zeppelin sluit week af met Rode Neuzen Receptie

In Freinetschool De Zeppelin in Geel werd vrijdag hun Rode Neuzen Week afgesloten met een receptie die helemaal in het teken stond van de kleur rood. De school zamelde in totaal 919 euro in voor Rode Neuzen Dag.

0 reacties

 1. Kamp C opent eerste volledig circulair gebouwde kantoorgebouw van Vlaanderen: “Componenten zijn eenvoudig te recupereren en behouden zo waarde op lange termijn”
  westerlo

  Kamp C opent eerste volledig circulair gebouwde kantoorge­bouw van Vlaanderen: “Componen­ten zijn eenvoudig te recupere­ren en behouden zo waarde op lange termijn”

  Kamp C, het provinciaal Centrum voor Duurzaamheid en Innovatie in de Bouw in Oosterwijk (Westerlo), en een eerder geselecteerd consortium van zeven bedrijven hebben het eerste volledig circulair kantoorgebouw in Vlaanderen gebouwd. ‘t Centrum, zoals het gebouw op de site van Kamp C heet, bestaat uit herbruikbare materialen en kan volledig gedemonteerd en elders heropgebouwd worden.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 3. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.