Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Vertommen

Fietsster (52) aangereden op de Markt

 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. ASV Geel wint heel overtuigend van Blankenberge, De Kempen B stunt in Antwerpse bekerfinale
  voetbal provinciaal

  ASV Geel wint heel overtui­gend van Blankenber­ge, De Kempen B stunt in Antwerpse bekerfina­le

  De provinciale eindronden komen stilaan in een beslissende fase. In de interprovinciale eindronde schakelde ASV Geel zondagavond Blankenberge uit en zit nu in de laatste rechte lijn richting derde amateurklasse. Van tweede tot en met vierde provinciale worden de heenwedstrijden van de finalewedstrijden donderdag 18 mei om 19 uur gespeeld. Al kunnen clubs in onderling overleg het aanvangsuur aanpassen. De terugwedstrijden worden zondag afgewerkt.
 3. Geel maakt zich op voor Dimpnadagen met Ommegang en theaterspektakel GheelaMania: “Het grootste gemeenschapsvormende project voor onze stad”
  Geel

  Geel maakt zich op voor Dimpnada­gen met Ommegang en theater­spek­ta­kel GheelaMa­nia: “Het grootste gemeen­schaps­vor­men­de project voor onze stad”

  De vijfjaarlijkse – door corona zijn het deze keer uitzonderlijk de zevenjaarlijkse – Dimpnadagen in Geel naderen nu echt met rasse schreden. Komende zondag kronkelt de Sint Dimpna Ommegang, met een recordaantal deelnemers, weer doorheen het stadscentrum en Sint Dimpna. Een paar dagen later gaat GheelaMania in première. Wij kregen al een voorsmaakje van het totaalspektakel. “Het script werd al voor de coronacrisis geschreven. Toen de pandemie bezig was, wisten we dat dit verhaal uitermate geschikt was.”