Het eerste viergeslacht werd gevormd in 1954 door Charles Pauwels (1876), Frans Pauwels (1914), Karel Pauwels (1934) en Francois Pauwels (1954).
Volledig scherm
Het eerste viergeslacht werd gevormd in 1954 door Charles Pauwels (1876), Frans Pauwels (1914), Karel Pauwels (1934) en Francois Pauwels (1954). © RV

Familie stapelt viergeslachten op

0 reacties

 1. IJshockeykampioen HYC Herentals in de bloemetjes gezet: “In normale omstandigheden had hier een groots volksfeest bijgehoord”
  Herentals

  IJshockey­kam­pi­oen HYC Herentals in de bloemetjes gezet: “In normale omstandig­he­den had hier een groots volksfeest bijgehoord”

  De Herentalse IJshockey Club (HYC) is dinsdagavond in de raadszaal van het Administratief Centrum van Herentals in de bloemetjes gezet voor het behalen van de Belgische titel vorig jaar. Uit handen van schepen Yoleen Van Camp (N-VA) ontving HYC-secretaris Wim Van Gilsen cadeaucheques van Handelshart Herentals. Op datzelfde moment ondertekende HYC-voorzitter Frank Van Reeth het Gulden Boek van de stad onder goedkeurend oog van burgemeester Mien Van Olmen (CD&V).
 2. Kunstwerken van psychisch kwetsbare personen veraangenamen ziekenhuisbezoek: “Omgeving creëren die mentaal stimuleert om gezond te zijn”
  Geel

  Kunstwer­ken van psychisch kwetsbare personen veraangena­men ziekenhuis­be­zoek: “Omgeving creëren die mentaal stimuleert om gezond te zijn”

  Ziekenhuis Geel is er sinds kort wat kunstzinniger op geworden. Verspreid over het hele ziekenhuis hangen er voortaan 28 schilderijen die allemaal van de hand zijn van artiesten van kunsthuis Yellow Hart, waar mensen met een psychische kwetsbaarheid een creatief platform krijgen. Daarnaast prijken er dankzij woordkunstenaar Pieter Boels op vijftien verschillende plaatsen nu ook flarden van de beloftetekst van het ziekenhuis.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!